Nytt teknikkurs flattvann med Tom Selvik på Nøklevann, 29. august

Skrevet av Vahid Farsi den 12. august 2019

Deltakere på dette kurset får en innføring i effektiv og riktig flattvanns-teknikk fra en av Norges aller mest erfarne trenere.
Tom Selvik har vært trener og landslagssjef for seniorlandslaget i padling og var trener for Eirik Verås Larsen som blant annet har to OL-gull i K-1 på 1000 meter (Athen og London).
Dette kurset er beregnet både for nybegynnere som har padlet litt og erfarne, godt trente utøvere. Hvis du er helt fersk og sliter med å sitte stødig i en vanlig kajakk, er ikke dette kurset for deg. Et kurs for deg som ønsker å utvikle deg videre som padler. Også havpadlere som ønsker å forbedre fremdriftstaket, vil få glede av kurset. Kurset varer i tre timer. Kurset følger ikke NPFs våttkortstige og det blir derfor ikke utdelt oblat eller bevis etter gjennomført kurs. Oppmøtet blir på klubben ved Nøklevann torsdag 29. august, kl. 1800.
Påmelding

Kommentarer er stengt.