Nå blir det rullekurs!

Skrevet av Lasse Solheim den 17. juni 2019

Dette er et introduksjonskurs for å lære å rulle en kajakk. Kurset er beregnet på padlere som ikke kan rulle fra før eller som klarer rullen av og til. Selv om målgruppen er litt erfarne padlere som kanskje har tatt grunnkurs hav, er det ingen krav til deltakere. Kurset går over én kveld hvor det blir litt teori og en del praksis på vannet. Det blir mye bading så det er viktig å kle seg godt da det fort blir kaldt når man er så mye i vannet. Tørr eller våtdrakt anbefales for de som har. Thigts og en lett løpejakke eller lignende kan hjelpe godt hvis du ikke har drakt. Det er stigende vanntemperatur i disse dager, så det er ikke krise.

Litt turmat; nøtter, rosiner etc for energipåfyll kan være lurt. Varm drikke er også smart å ta med. Det er også en fordel å ha med dykkermaske eller svømmebriller og neseklype. Badesko anbefales på det sterkeste, da det er en del skjell og skarpe steiner der.

Instruktører er Anne og Jørgen, begge er meget habile rullere og flinke instruktører.

Det er kurs mandag 1. og tirsdag 2. juli. Dette er separate kurs. Prisen for kurset er 300 kr!

Meld deg på her for kurs 1. Juli:

https://www.deltager.no/rullekurs_mosseveien_1719_01072019

Meld deg på her for kurs 2. juli: https://www.deltager.no/rullekurs_nrpk_sjobase_mosseveien_169_b_2_juli_2019_02072019

Kommentarer er stengt.