To nye Grunnkurs Hav; 6.og 7. Juli, pluss 17. og 18. august.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on print

Etter to friske kurs i kjølig fjordvann, kommer sommeren med badetemperaturer! Nå er det ikke noe å lure på lenger…

Kurset passer både for nybegynnere og for deg som allerede har padlet noe. Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg er deltakeren kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken. Redningsøvelser er en viktig del av kurset. Deltakerne vil måtte være noe i vann begge dagene. Det kan være en fordel å ha med våtdrakt. Med levelige vanntemperaturer er det tilstrekkelig med lett treningstøy, tights eller lignende. Husk håndkle og tørt skift.

Meld deg på her til JULI KURSET:

Grunnkurs Hav 6.og7. Juli

Meld deg på her til AUGUST KURSET:

Grunnkurs Hav 17. og 18 August

 

Flere poster

Åpningstider i høst

Fra og med onsdag 2. september 2020 har vi følgende åpningstider:Onsdag: 17.00-20.00 (MERK TIDEN!)Lørdag: 11.00-17.00Søndag: 11.00-17.00