Ikke sitt på årene!

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on print

Ved NRPKs anlegg ved Nøklevann har vi byttet ut et stort antall kajakkårer Nøklevann med nye årer av god kvalitet. Skaftet på de nye årene er karbonforsterket, mens mange av årene også har lette glassfiberblad. Vi tror at disse nye årene skal gi våre medlemmer en bedre padleopplevelse. Men, disse årene er ikke like robuste som våre gamle årer. De må derfor behandles forsiktig. Komposittårer vil ta skade av kontakt med stein og berg. De nye årene tåler heller ikke at vi legger vekten på åren i forbindelse med at vi går inn og ut av kajakk. Vi ønsker derfor at medlemmene lærer å gå inn og ut av kajakken uten å støtte seg på åren.

Flere poster

Åpningstider i høst

Fra og med onsdag 2. september 2020 har vi følgende åpningstider:Onsdag: 17.00-20.00 (MERK TIDEN!)Lørdag: 11.00-17.00Søndag: 11.00-17.00