Grunnkurs kano 28.07./29.07.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on print

Vil du lære hvordan man lekende lett kan holde kanoen på rett kurs? Hvordan front- og bakpadler kan samarbeide om å svinge kanoen fort? Hvordan man padler fortere og bruker mindre krefter samtidig? Vil du lære å padle solo? Vil du øke sikkerheten ved padling?

Kurset holdes hos Nøklevann ro- og padleklubb, men er også åpent for ikke-medlemmer. Hvis det er deltagere på kurset som ønsker å bli medlem i klubben kan instruktørene tilpasse innholdet slik at innmelding kan skje uten klubbens ordinære introduksjonskurs.

Mehr info og påmelding

Flere poster

Åpningstider i høst

Fra og med onsdag 2. september 2020 har vi følgende åpningstider:Onsdag: 17.00-20.00 (MERK TIDEN!)Lørdag: 11.00-17.00Søndag: 11.00-17.00