Kano grunnkurs lørdag og søndag 5 og 6 august kl 10-18 på Nøklevann

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on print

Grunnkurset i kanopadling er et 16 timers kurs fordelt på to dager, lørdag og søndag. Kursets mål er å gi deg den kunnskapen du trenger for å kunne legge ut på egne kanoturer sammen med andre, på stille vann. Vi setter sikkerheten i fokus, og ønsker derfor ikke flere enn 8 deltagere pr. instruktør. Vi følger Norges padleforbund (NPF) sitt kursprogram. Våre instruktører er utdannet gjennom Norges padleforbund (NPF). Kurset er andre trinn på våttkortstigen for kano. Det er ingen krav til forkunnskaper, men deltakeren må kunne svømme. Etter gjennomført kurs får du våttkort.

Prisen for kurset er kr 500,- for medlemmer og kr 1500,- for ikke-medlemmer.

Se flere detaljer og meld deg på her

Flere poster

Åpningstider i høst

Fra og med onsdag 2. september 2020 har vi følgende åpningstider:Onsdag: 17.00-20.00 (MERK TIDEN!)Lørdag: 11.00-17.00Søndag: 11.00-17.00