Oppdatering av medlemsopplysninger

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on print

NB: Vi gjør oppmerksom på at kontingent for 2017 ikke er fakturert i MinIdrett, dere mottar mail når faktureringen gjøres.

Vi vil gjerne gi medlemmer som ikke har betalt kontingent for 2016 mulighet til flotte padleopplevelser i 2017. Utover våren fylles Nøklevann igjen og området vil fremstå i ny drakt med oppgradert demning og flott sandstrand.

For å få betalt medlemskapet for 2017 er det viktig at vi har din epostadresse registrert i vårt nye medlemssystem Min idrett. Husk også barna!

En del medlemmer som ble overført til Min idrett våren 2016 var allerede utmeldt, vis overbærenhet! Om du ikke lenger ønsker å være medlem ber vi deg sende en epost til
medlem@nrpk.no.

NRPK bruker nå idrettsforbundets løsning for medlemsregister og til utsendelse og betaling av medlemskontingenter. Medlemskontingenten betales nå med bankkort via Min idrett og det vil ikke bli sendt ut brev med giroblanketter fremover. Medlemskortet ditt i padleklubben lastes ned etter betaling i Min idrett og kan deretter vises frem på mobiltelefonen eller skrives ut.

Om du ikke har fått varsel om innbetaling av medlemskontingent via Min idrett for deg eller noen i din familie: Logg deg inn på minidrett.no.

  • Dersom du ikke er registrert fra før, vennligst registrer deg.
  • Vår bruksanvisning for registrering i Min idrett kan lastes ned her som pdf.
  • Sjekk at opplysningene som ligger i Min idrett er korrekte.
  • Spesielt viktig er det at vi har riktig e-postadresse registrert på deg.
  • Husk også barna!

 

Nytt tilbud på sjøen til padleentusiaster:

  • Padling på sjøen med kurs og fellesturer fra vår nye base ved Mosseveien 169 (nær Ulvøybrua), fortsetter våren 2017. For å delta på fellesturene må du ha gjennomført grunnkurs hav. Informasjon og påmelding via www.nrpk.no
  • Padleklubben fortsetter med innendørstrening gjennom høst- og vintermånedene med kajakker på Holmlia bad. Her trener vi på sikkerhet, teknikk og eskimorulle.

Om du har spørsmål, send e-post til medlem@nrpk.no.

Vi ses på vannet i 2017!

Flere poster

Åpningstider i høst

Fra og med onsdag 2. september 2020 har vi følgende åpningstider:Onsdag: 17.00-20.00 (MERK TIDEN!)Lørdag: 11.00-17.00Søndag: 11.00-17.00