Dato

05 sep 2020 - 06 sep 2020

Tid

10:00 - 18:00

Kostnad

2000 kr for ikke medlem

Teknikkurs hav

Kurset passer både for deg som har padlet en del og som har gjennomført Grunnkurs hav.
Kursinnhold: Kurset gir en grundig gjennomgang av de tekniske ferdighetene som kreves i havpadling. Etter endt kurs skal deltagerne kunne utføre god teknikk i rolige omgivelser. Les mer om kurset på
http://www.padling.no/vaattkort/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/teknikkurs-hav/

Smittevern

Vi følger padleforbundets «Koronavett for våttkortkurs» – les mer http://www.padling.no/nyheter-aktivitetsrettet/koronavett-for-vaattkortkurs/

Kurset går over to dager og starter lørdag og søndag kl. 10:00. Kurset varer totalt 16 timer.

Alle deltakere som fullfører kurset får oblat for godkjent teknikkurs – husk å legge inn riktig kortnummer når du melder deg på kurset.

Klubben stiller med kajakk, åre, spruttrekk og vest. Ta med klær tilpasset vær og temperatur. Det kan være en fordel med tørrdrakt eller våtdrakt på dette kurset. Husk skift med ull og håndkle i vanntette poser. Ta gjerne med padlesko/badesko/sandaler som tåler vann. Husk solkrem.

Kurset organiseres som en tur og det er viktig å ha med godt med mat og varm drikke.

Instruktører: Halle Vangdal og Guri Kauserud. Halle og Guri er godkjente aktivitetsleder og har videregående kurs i Havpadling.

Kursavgift: kr 2000. Medlemmer betaler kr.1000.
Minste antall deltagere: 8
Påmelding bekreftes ved betaling til konto: 9680.35.96511 – merk betalingen med kursdato og send kvittering til halle.vangdal@hpe.com. Påmeldingen er bindende.

Oppmøte i Mosseveien 169B – http://bit.ly/2q6IyhT. Parkering mellom Shell på Nedre Bekkelaget og Padda eller buss til Ulvøybrua.

Påmelding

 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder