Dato

29 aug 2020 - 30 aug 2020
Expired!

Tid

08:00 - 18:00

Kostnad

2000 kr for ikke medlem

Grunnkurs hav

Kurset passer både for nybegynnere og for deg som allerede har padlet noe. Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg er deltakeren kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken.

Smittevern

Vi følger padleforbundets «Koronavett for våttkortkurs» – les mer http://www.padling.no/nyheter-aktivitetsrettet/koronavett-for-vaattkortkurs/

Kurset går over to dager og starter lørdag og søndag kl. 10:00. Kurset varer totalt 16 timer.
Alle deltakere som fullfører kurset får Våttkort med oblat for godkjent grunnkurs. Dette er første trinn på NPF sin padlestige. Les mer om innhold i kurset og om padlestigen her: https://bit.ly/2wrDRnV

Klubben stiller med kajakk, åre, spruttrekk og vest. Ta med klær tilpasset vær og temperatur. Husk skift med ull og håndkle i vanntette poser. Ta gjerne med padlesko/badesko/sandaler som tåler vann. Husk solkrem.
Kurset organiseres som en tur og det er viktig å ha med godt med mat og varm drikke. Instruktører: ,,,,,,, og ………. Instruktørene er godkjente aktivitetsledere i padleforbundet.

Kursavgift: kr 2000. Medlemmer betaler kr.1000.
Minste antall deltagere: 8
Påmelding bekreftes ved betaling til konto: 9680.35.96511 – merk kvittering med kursdato og send en kopi til arnfinnx@hotmail.com. Bindende påmelding.

Oppmøte i Mosseveien 169B – http://bit.ly/2q6IyhT . Parkering mellom Shell på Nedre Bekkelaget og Padda eller buss til Ulvøybrua.

Påmelding