Vaktlisteprogram – registrering, vaktliste og valg av vaktskift

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on print

Å registrere profil

Nøkkelvakter må registrere profil for å kunne velge dato for vakt i kalenderen. Registrering skjer på vakt.nrpk.no. Gi gjerne samtidig beskjed til vakt@nrpk.no for å få godkjent registreringen. “Godkjent” betyr at vi har manuelt sett på din registrering og akseptert deg som bruker av vaktlisten. 

Hvis du har problemer kan du skrive til vakt@nrpk.no. Vi vil svare på spørsmål, og, om nødvendig følge opp med direkte kontakt. 

Vaktlisten ser du på vakt.nrpk.no

Du må være nøkkelvakt for å ha full tilgang til å se vaktlisten, og din registrering på vakt.nrpk.no må være godkjent. Nøkkelvakter kan på vakt.nrpk.no se en kalender med alle vaktdatoer, hvem som er vakt, og telefonliste over alle nøkkelvakter. 

Vi arbeider med en løsning hvor eksterne kan få tilgang til en forenklet kalender. 

Valg eller tildeling av vaktskift

Vi prøver i så stor grad som mulig la nøkkelvakter selv velge hvilke dager de skal gå vakt. For vaktskift som er mer enn 3 uker fram i tid kan man fritt velge, og velge bort, vaktskift som er ledige. 

Når det er mindre enn 3 uker igjen er vaktskiftet “låst” til deg, og du er ansvarlig for vakten.  Hvis du ikke ønsker å ta vakten likevel kan du markere at du ikke ønsker vakten. Da kan andre “ta” vakten fra deg. Inntil en annen nøkkelvakt tar vakter er du fortsatt forpliktet til å dekke vaktskiftet, og du må søke erstatter aktivt for å finne en erstatter (telefon, e-post, Facebook-gruppe Vaktbytteønsker, osv).

Vi antar at ikke alle vakter utnytter muligheten til selv å velge vakt. De som ikke selv velger full kvote av sin vakt vil bli fordelt av vaktliste-programmet. Vi vil i forkant gi beskjed, gjerne med e-post. 

De som går for mange eller for få vakter i 2020 skal få overført timesaldo til neste år.

Flere poster

Åpningstider i høst

Fra og med onsdag 2. september 2020 har vi følgende åpningstider:Onsdag: 17.00-20.00 (MERK TIDEN!)Lørdag: 11.00-17.00Søndag: 11.00-17.00