Du kan nå velge datoer

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on print

Bruk vår nye applikasjon

De fleste nøkkelvakter kan nå gå inn vakt.nrpk.no og velge datoer for sommerens vakter. Det er bare mulig når din status er «godkjent » (grønt merke øverst til høyre). Du kan i første omgang bare velge vakter i perioden 9. juni til 28. juni.
 
Hvis du ikke velger dine vakter for sesongen senest 1. juni vil vaktlistesystemet kunne plukke deg når det automatisk setter opp vaktliste. Vi er sent ute, men håper det ikke skaper problemer for dere. 
 
Hvis du har registrert dine data, men din status er «registrert» (oransje merke) , betyr det at vi ikke har fullført godkjenningen. Det kan være på grunn av manglende informasjon (nøkkel nummer, telefonnummer eller lignende). Du må da komplettere din registrering før vi kan godkjenne din konto. 
 
 
 

Flere poster

Åpningstider i høst

Fra og med onsdag 2. september 2020 har vi følgende åpningstider:Onsdag: 17.00-20.00 (MERK TIDEN!)Lørdag: 11.00-17.00Søndag: 11.00-17.00