Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on print

Vi vet at mange nøkkelvakter lurer på hvordan det går med arbeidet med klubbens vaktlister, og hvilken oppfølging som skal gjøres av hver enkelt nøkkelvakt. Hvis du har registrert deg med din informasjon på Vaktlistesystemet (vakt.nrpk.no) så skal du bare vente på en e-post fra oss. Hvis du ikke har fullført dette ennå, så bør du fullføre det nå. Hvis du er usikker på hva du har registrert så kan du logge inn på nytt for å kontrollere det. 

Vaktlistesystemet er ennå ikke ferdig. Chris, som står for utviklingen, arbeider lange dager med dette nå i innspurten. Vi har som mål å åpne for å la dere registrere deres vaktskift fra mandag 18. mai. Vi vil sende e-post når vi er klar.

Merk at nøkkelvaktinstruksen er kortet inn i år. Vi bør gjøre oss kjent med den før vi går på vakt.  https://nrpk.no/nokkelvakt/vaktinstruks

Flere poster

Åpningstider i høst

Fra og med onsdag 2. september 2020 har vi følgende åpningstider:Onsdag: 17.00-20.00 (MERK TIDEN!)Lørdag: 11.00-17.00Søndag: 11.00-17.00