Velkommen til nytt padleår!

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on print

Etter jubileumsåret 2018, starter vi nå opp igjen med:

  • Bassengtreninger på søndagskveldene på Holmlia bad
  • Årekurs i februar (Dato kommer-høvling av grønlandsårer i tre)
  • Årsmøte onsdag 6 mars kl 18:00
  • Åpning av anlegget på Nøklevann søndag 5 mai

Jubileumsåret 2018 ble gjennomført med en rekke hyggelige aktiviteter:

Vi startet med en hyggelig kveld på Skullerudstua 10. april, hvor det var fullt hus. Arne Egil Sagen berettet om Sarabråten. Skuespillerne Sara Svati Jacobsen Bjørnaraa, Gisle Anker Jacobsen og Odd Hermann Uglem tor oss med tilbake på Sarabråten, når husfruen får vite at kommunen ønsker å innlemme Nøklevann i drikkevannsforsyningen. Deretter tar Trond Strømdahl oss med på en fantastisk reise ut i naturen og viser oss hva friluftslivet kan by på. Og selvfølgelig ble det vartet opp med jubileumskake.

[envira-gallery id=»2339″]

Sesongåpning av klubben ble gjennomført 6. mai. Abildsø skoles musikkorps spiller. Generalsekretæren i NPF Sven Anderssen taler, heder og ære til de som startet klubben i 1987 + ildsjelene i klubben. Deretter var det rulleoppvisning med Jørgen Wessel og Anne Stålegård. Det offisielle programmet med avsluttet med å synge klubbsangen skrevet av Reidun Østgård. Som seg hør og bør ble det servert grillmat og kake.

[envira-gallery id=»2369″]

Høstturen gikk til Finnskogen den 21.9 – 23.9, hvor det var 25 påmeldte deltakere. Trond Strømdahl loset oss gjennom helgen som var spekket av aktiviteter og opplevelser, i tillegg til mye god mat.

[envira-gallery id=»2353″]

Jeg vil takke alle som har deltatt på arrangementene og vært med å feire klubbens 30 års jubileum.

Samtidig vil jeg ønske alle NRPK sine medlemmer et Godt Nytt Padleår.

Hilsen fra Gunvor og Tormod

Flere poster

Åpningstider i høst

Fra og med onsdag 2. september 2020 har vi følgende åpningstider:Onsdag: 17.00-20.00 (MERK TIDEN!)Lørdag: 11.00-17.00Søndag: 11.00-17.00