Tur til Finnskogen i juni er avlyst, men nytt arrangement vurderes i september!

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on print

Sommerens opplevelsestur på flotte Finnskogstua. Anne Rimmen kommer ikke, men Trond skal vise at vi kan padle bedre enn han klarte å lære henne på tv-serien «Monsen på villspor». Han har også en del artige historier fra arbeidet bak kameraet.

Vi trenger flere påmeldte deltakere for å gjennomføre arrangementet. Påmeldingsfristen er fremskyndet til søndag 10. juni kl. 18.00. MELD DEG PÅ! Tur til Finnskogen 15.-17. juni med Trond Strømdahl og Heidi Halvorsen

Flere poster

Nøkkelvakt

Bruk av brygga ved Nøklevann

Bymiljøetaten i Oslo har montert ei flytebrygge ved Nøklevann som er tilpasset både klubbens behov og de badende. Noen dager vil vi oppleve at det