Betaling av medlemskontingent

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on print

NB: Vi gjør oppmerksom på at kontingent for 2017 ikke er fakturert i MinIdrett, dere mottar mail når faktureringen gjøres.

Vi minner om at det nå nærmer seg et nytt padleår og ny utsendelse av medlemskontingent. Vær snill og sjekke opplysningene dine i medlemssystemet vårt, Min idrett. Spesielt trenger vi e-postadresse på alle medlemmer – ikke glem barna!

For registrering og bruk av Min idrett — se bruksanvisningen Les-her-om-hvordan-du-aktiverer-medlemskap-og-betaler-medlemskontingent (pdf). Om du har spørsmål kan du sende en e-post til medlem@nrpk.no.

Flere poster

Åpningstider i høst

Fra og med onsdag 2. september 2020 har vi følgende åpningstider:Onsdag: 17.00-20.00 (MERK TIDEN!)Lørdag: 11.00-17.00Søndag: 11.00-17.00